Tervetuloa Lumiukkomaailmaan

Tervetuloa Lumiukkomaailmaan

Tervetuloa Lumiukkomaailmaan

Tervetuloa Lumiukkomaailmaan

Tervetuloa Lumiukkomaailmaan

Olemme avoinna 6.12.2022–6.1.2023 joka päivä klo 10–20 ja 7.1.–19.3.2023 joka päivä klo 11–19.

Löydät meidät Napapiiriltä,
Joulupukin Pajakylästä.

Liput 28 € voimassa koko päivän.
Osta nyt!


Lumiukkomaailma Snowman World on Rovaniemen napapiirillä sijaitsevan Joulupukin Pajakylän hauskin luminen leikkikenttä, jossa vietät vauhdikkaan päivän talvisten touhujen parissa. Meillä sinua odottavat huimat lumi- ja jääliukumäet sekä oikea luistinrata, jossa lumiukkojenkin on nähty kokeilevan taitojaan. Touhujen lomassa voit käydä virkistäytymässä Lumiravintolan ja Jääbaarin tarjoilujen äärellä ja samalla ihailla taidokkaita lumi- ja jääveistoksia.

Liput Lumiukkomaahan ovat voimassa koko päivän. Lumiukkomaailma on ulkoilmakohde, joten muistathan pukeutua lämpimästi!


Saapuminen

Lumiukkomaailma sijaitsee Rovaniemellä, Joulupukin Pajakylässä. Rovaniemen keskustasta meille on matkaa n. 8 km. Pääset perille kätevästi Santa’s Expressin eli bussi nro 8:n kyydissä. Omalla autolla saapuville Pajakylässä on tarjolla maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Lumiukkomaailma on täydellinen talvikohde Napapiirillä Joulupukin pajakylässä Rovaniemellä – virallisessa Joulupukin kotikaupungissa.

Snowman World
Joulumaantie 5
96930 Rovaniemi, Arctic Circle
Finland
sales@snowmanworld.fi
+358 40 198 8877

Lumiukkomaailma on avoinna 6.12.2021–31.3.2022 joka päivä klo 11–19.

Facebook
@snowmanworld

Instagram
@snowmanworld

TripAdvisor
Snowman World

YouTube
Snowman World


Lisää meiltä:

Santamus

Ruokailu Santamuksessa on Lappilainen gourmet-elämys kaikille aisteille. Salaperäinen Santamus kätkee sisälleen aitoa kultaa, mutta myös muita aarteita: elämyksiä kaikille aisteille ja tauon nykyajan kiireiseen elämäntyyliin. Santamus sijaitsee Rovaniemen Napapiirillä, Joulupukin pajakylässä.

Arctic SnowHotel & Glass Igloos

Arctic SnowHotel & Glass Igloos on unohtumaton vierailukohde, jossa voit kokea mm. jääravintolan, jääbaarin, lumisaunan ja yöpyä lumihotellissa tai lasi-iglussa. Arctic SnowHotel sijaitsee Napapiirillä noin 26 kilometrin päässä Rovaniemeltä. Kuljetuspalvelumme avulla pääset perille helposti.

Snowman World is a part of Arctic SnowHotel & Glass Igloos