Majoitus lasihuoneistoissa

Uusi luksusmajoitus Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä aukeaa 1.12.2017!

Snowman World Glass Resort tarjoaa uuden tavan nauttia pohjoisesta taivaasta ja revontulista aivan joulupukin naapurissa. Glass Resort huoneistot ovat kotamallisia huoneistoja, joissa on hyödynnetty lasielementtejä sekä korkealuokkaista pohjoismaalaista sisustustyyliä.

Jokaisessa Superior lasihuoneistoissa (40m2) on olohuone, varusteltu mini-keittiö, yläkerran parvella parivuode (alakerrassa lisävuodemahdollisuus), oma sauna sekä ulkoporeallas.

Majoitus Glass Resortissa sisältää myös pääsyliput Snowman World Lumiukkomaailmaan (joulukuu-maaliskuu), sekä herkullisen aamiaisen ravintola Ensilumessa.

Tee varaus tästä

Voit lisätä majoitukseen myös ruokailun jääravintolassa. Keskiviikkoisin ja lauantaisin (ajalla 17.12.-5.1. avoinna joka ilta) voit nauttia jääravintolaillallisen vain yhden päivän ennakkovarauksella. 3-ruokalajin illallinen sisältää paikallisista raaka-aineista koottuja herkkuja, nautittuna upeiden jääveistosten ympäröimänä. Tervetulodrinkki nautitaan jääbaarissa ennen ruokailua.

Tee pöytävaraus tästä

Glass Resort lasihuoneistojen arvioitu valmistuminen on marraskuussa 2017. Huoneistoja (40m2) valmistuu ensimmäisessä vaiheessa 14 kpl. Euroopan aluekehitysrahastosta on saatu tukea hankkeen toteuttamiseen.